Eurodent Map Icon
Call at Eurodent
Eurodent Message
Eurodent Whatsapp icon

tandarts antwerpen
VERONICA STAHL

Specialist Euro Dent

TANDARTS VERONICA STAHL

Veronica Stahl is een enthousiaste, professionele tandarts met een uitgesproken internationale focus en 25 jaar ervaring in de tandheelkunde.

Ze behaalde haar diploma in tandheelkunde aan de Universiteit voor Geneeskunde en Farmacie van Timisoara, Roemenië, in 1994.

Haar concept is om de technologische aspecten van haar vak te moderniseren en tegelijkertijd de ouderwetse tandarts met de menselijke benadering te willen blijven. Daarom zorgt ze ervoor dat haar team na de ingreep in contact komt met de patiënt om hun welzijn te waarborgen.

Geregistreerd Brits gezondheidscentrum

WORTELKANAALBEHANDELING

Bij een wortelkanaalbehandeling wordt het geïnfecteerde tandweefsel door de tandarts verwijderd.

IMPLANTATEN

Dankzij de allernieuwste technieken loop je na een paar uur weer naar buiten met mooie tanden!

KROONEN EN BRUGGEN

Kronen en bruggen worden gebruikt om tanden en kiezen te vervangen. Ze zijn zoveel mogelijk gemaakt volgens de oorspronkelijke vorm en functie van de kies en tand.

WELKOM BIJ EURO-DENT

WIE WE ZIJN

In onze tandartspraktijk beschikken we over de meest moderne apparatuur om u de best mogelijke behandeling te geven. Elke patiënt krijgt de nodige persoonlijke aandacht en professioneel advies voor een stralend gebit en optimale mondhygiëne. U wordt steeds geholpen door dezelfde tandarts met 20 jaar internationale ervaring, die naast de standaardbehandelingen ook gespecialiseerd is in endodontie (wortelkanaalbehandelingen), implantaten en All on 4 gebitsprothese. Onze ligging in Mortsel is erg makkelijk bereikbaar en is er steeds parking kortbij.

Tandarts Mortsel
SPECIALISMEN

IMPLANTATEN & WORTELKANAALBEHANDELINGEN

Onze tandarts, Veronica, is al ruim 20 jaar internationaal werkzaam als tandarts. Zij heeft al meer dan 16.000 wortelkanaalbehandelingen uitgevoerd en ook bezit zij een Master in Implantologie. Hiernaast voert zij alle voorkomende behandelingen uit. Dus bent u op zoek naar een (nieuwe) tandarts, heeft u tandpijn / kiespijn of wilt u op controle? Of zoekt u een specialist in wortelkanaalbehandelingen, het trekken van wijsheidstanden, tandimplantaten of een geduldige kindertandarts? Bij Euro Dent, tandartspraktijk voor regio Antwerpen, Mortsel, Berchem, Edegem, Boechout, Borsbeek, Hove, Kontich, Wilrijk en Deurne, bent u van harte welkom!

implants and root canal treatment

MAAK EEN AFSPRAAK