Eurodent Map Icon
Call at Eurodent
Eurodent Message
Eurodent Whatsapp icon

tandarts antwerpen
VERONICA STAHL

Specialist Euro Dent

TANDARTS VERONICA STAHL

Veronica Stahl is een enthousiaste, professionele tandarts met een uitgesproken
internationale focus en 25 jaar ervaring in de tandheelkunde.

Ze behaalde haar diploma in tandheelkunde aan de Universiteit voor Geneeskunde en Farmacie van Timisoara, Roemenië, in 1994. Ze volgde 3 jaar studies aan de tandheelkundige Eastman UCL implantologie, een gerenommeerde tandheelkundige school. Dr. Stahl heeft 4 licenties in verschillende landen om tandheelkunde te beoefenen.

Haar concept is om de technologische aspecten van haar beroep te moderniseren en tegelijkertijd de pionier van de moderne tandheelkunde te blijven met een menselijke benadering. Het team besteedt speciale zorg aan de postoperatieve zorg van elke patiënt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd in veilige handen bent.

GDC-UK geregistreerd

Tandimplantaat specialist

Engels sprekende tandarts

WORTELKANAALBEHANDELING

Bij een wortelkanaalbehandeling wordt het geïnfecteerde tandweefsel door de tandarts verwijderd.

IMPLANTATEN

Dankzij de allernieuwste technieken loop je na een paar uur weer naar buiten met mooie tanden!

KROONEN EN BRUGGEN

Kronen en bruggen worden gebruikt om tanden en kiezen te vervangen. Ze zijn zoveel mogelijk gemaakt volgens de oorspronkelijke vorm en functie van de kies en tand.

WELKOM BIJ EURO-DENT

WIE WE ZIJN

In onze tandartspraktijk beschikken we over de meest moderne apparatuur om u de best mogelijke behandeling te geven. Elke patiënt krijgt de nodige persoonlijke aandacht en professioneel advies voor een stralend gebit en optimale mondhygiëne. U wordt steeds geholpen door dezelfde tandarts met 20 jaar internationale ervaring, die naast de standaardbehandelingen ook gespecialiseerd is in endodontie (wortelkanaalbehandelingen), implantaten en All on 4 gebitsprothese. Onze ligging in Mortsel is erg makkelijk bereikbaar en is er steeds parking kortbij.

Tandarts Mortsel
SPECIALISMEN

IMPLANTATEN & WORTELKANAALBEHANDELINGEN

Onze tandarts, Veronica, is al ruim 20 jaar internationaal werkzaam als tandarts. Zij heeft al meer dan 16.000 wortelkanaalbehandelingen uitgevoerd en ook bezit zij een Master in Implantologie. Hiernaast voert zij alle voorkomende behandelingen uit. Dus bent u op zoek naar een (nieuwe) tandarts, heeft u tandpijn / kiespijn of wilt u op controle? Of zoekt u een specialist in wortelkanaalbehandelingen, het trekken van wijsheidstanden, tandimplantaten of een geduldige kindertandarts? Bij Euro Dent, tandartspraktijk voor regio Antwerpen, Mortsel, Berchem, Edegem, Boechout, Borsbeek, Hove, Kontich, Wilrijk en Deurne, bent u van harte welkom!

implants and root canal treatment

Onze servicegebieden

Het team van tandarts grimbergen van Euro Dent biedt u de individuele aandacht en zachte zorg die u verdient met hoge kwaliteit en hoge service   tandartspraktijk in Zuid Antwerpen.

Wij streven ernaar om uitgebreide tandheelkundige zorg te bieden die preventief en gedegen is door onze gerenommeerde tandartsmortel. Tijdens uw eerste bezoek aan onze tandheelkundige kliniek in Antwerpen onderzoeken we uw tanden & tandvlees en voeren we indien nodig een spoed- of op zichzelf staande procedure uit.

Op deze manier kunnen we een behandelplan opstellen dat is voorgeschreven door onze deskundige tandarts humbeek-Veronica Stahl, dat al uw gebitsproblemen aanpakt en toekomstige problemen voorkomt. U begrijpt de stappen die worden genomen om uw mondgezondheidssituatie te verbeteren volledig door het zorgvuldig opgestelde behandelplan. Elke stap en procedure zal worden uitgevoerd na een zorgvuldige planning in combinatie met uw toestemming en begrip.

Onze toonaangevende tandarts in België zet zich in om onze patiënten van dienst te zijn op de volgende locaties:

  • Humbeek, België
  • Mortsel, Antwerpen

MAAK EEN AFSPRAAK

Call Now ButtonCall Now