Eurodent Map Icon
Call at Eurodent
Eurodent Message
Eurodent Whatsapp icon

Over ons

Gekwalificeerde artsen

WIE WE ZIJN

In onze tandartspraktijk beschikken wij over de modernste apparatuur om u de best mogelijke behandeling te geven. Elke patiënt krijgt de nodige persoonlijke aandacht en professioneel advies voor een stralend gebit en een optimale mondhygiëne. U wordt altijd geholpen door dezelfde tandarts met 20 jaar internationale ervaring, die naast standaard behandelingen ook gespecialiseerd is in endodontie (wortelkanaalbehandelingen), implantaten en All on 4 protheses. Onze locatie in Mortsel is zeer goed bereikbaar en er is altijd parkeergelegenheid in de buurt.

Euro-Dent Belgium
Ons team van experts

ONS TEAM

21 jaar ervaring

Ze behaalde haar diploma in tandheelkunde aan de Universiteit van Geneeskunde en Farmacie van Timisoara, Roemenië, in 1994.

3 jaar specialisatie implantologie

Ook volgde ze de 3-jarige opleiding Implantologie aan het gerenommeerde Eastman Dental Institute UCL London en volgde ze in Canada, in Toronto, postdoctorale opleidingen.

18 jaar praktijk

Ze is sinds 2009 terug in Europa en werkt in Nederland als tandarts. Ook volgde ze de 3-jarige opleiding Implantologie aan het gerenommeerde Eastman Dental Institute UCL London en volgde ze in Canada, in Toronto, postdoctorale opleidingen.

Call Now ButtonCall Now