Eurodent Map Icon
Call at Eurodent
Eurodent Message
Eurodent Whatsapp icon

CannIBite Life Long-project ondersteund door VLAIO

CannIBite Precision Mondverzorging

Over ons

Tegenwoordig treffen mondziekten wereldwijd zo’n 3,5 miljard mensen. Tandplak en tandbederf vormen een altijd aanwezige bedreiging, terwijl orale micro-organismen ook bijdragen aan de overdracht van virale en bacteriële ziekten.

 

Hoewel de meeste van deze gezondheidsproblemen te voorkomen en te behandelen zijn, zijn de meeste mondverzorgingsproducten niet echt effectief.

 

Dit is de reden waarom Dr. Veronica Stahl besloot om CANNIBITE op te richten – het in België gevestigde innovatieve mondverzorgingsbedrijf dat zich inzet om consumenten en medische professionals bewezen producten te bieden die de tandheelkundige zorg voor altijd zullen transformeren.

 

Onder leiding van Dr. Stahl, een levenslange tandarts en veelgeprezen onderzoekswetenschapper, heeft CANNIBITE een ervaren managementteam aangetrokken met aanzienlijke internationale zakelijke en tandheelkundige expertise.

 

Het bedrijf heeft al zijn eigen geavanceerde R&D-laboratorium gelanceerd en een reeks consumentenverzorgingsproducten ontwikkeld die grondig zijn getest in samenwerking met een ultramoderne Europese tandartspraktijk.

 

Deze producten hebben indrukwekkende klinische resultaten opgeleverd en in 2019 ontving CANNIBITE een subsidie ​​van het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) Vlaamse overheid voor verdere O&O-activiteiten.

 

Innovatie en intellectueel eigendom vormen de kern van het CANNIBITE-bedrijfsmodel, waarbij gebruik wordt gemaakt van de krachtige gepatenteerde Microbial Oral Shield-formule die is ontwikkeld door vooraanstaande experts.

 

De veilige, effectieve en betaalbare op cannabinoïde gebaseerde
formuleringen zijn klaar voor marktintroductie als een gepatenteerd systeem dat alle unieke voordelen van gepersonaliseerde geneeskunde biedt.

 

CANNIBITE ligt nu op schema om wereldmarktleider te worden in mondverzorgingsproducten op basis van cannabinoïden, medische hulpmiddelen, therapeutische oplossingen en farmaceutische producten.

Call Now ButtonCall Now