Eurodent Map Icon
Call at Eurodent
Eurodent Message
Eurodent Whatsapp icon

Prothese Tandheelkundige

Tandprothese

Er is nog nooit een comfortabelere of gemakkelijkere manier geweest om ontbrekende tanden te vervangen dan met ons kunstgebit. Bij Eurodent gebruikt ons toegewijde team de beste beschikbare technologie om betaalbare, natuurlijk ogende restauraties aan te bieden. We helpen je graag met hernieuwd zelfvertrouwen te glimlachen!

 

Wij garanderen:

 • Hulp na de operatie
 • Kwaliteitsbehandelingen
 • State-of-the-art apparatuur

Tandprothese

Er is nog nooit een comfortabelere of gemakkelijkere manier geweest om ontbrekende tanden te vervangen dan met ons kunstgebit. Bij Eurodent gebruikt ons toegewijde team de beste beschikbare technologie om betaalbare, natuurlijk ogende restauraties aan te bieden. We helpen je graag met hernieuwd zelfvertrouwen te glimlachen!

 

Wij garanderen:

 • Hulp na de operatie
 • Kwaliteitsbehandelingen
 • State-of-the-art apparatuur
Prices at Eurodent

Investeer in een kunstgebit tegen de beste prijs!

Eurodent- gaurantee assurance

Gegarandeerde hulp na de operatie!

Eurodent-Quality Assuarance

Een toonaangevend prothesemerk naar internationale maatstaven!

Wat is kunstgebit?

dental implant process- Eurodent

Een kunstgebit is een vervanging voor ontbrekende tanden die kunnen worden verwijderd en opnieuw in de mond kunnen worden geplaatst. Tegenwoordig zien en voelen kunstgebitten er natuurlijker uit, ook al vereisen ze enige aanpassing en voelen ze niet precies hetzelfde aan als de natuurlijke tanden.

Uw tandarts kan tandheelkundig selecteren op basis van de kosten en gecompliceerde kosten van het vervangen van sommige of al uw tanden en hoe u persoonlijk over het kunstgebit denkt.

Why do you need Dentures?

 

The process of a full mouth reconstruction in Mortsel is actually not as complicated as many
people imagine. It concerns the following steps:

Tanden met gaten of die instabiel zijn

Over het algemeen duiden verschuivende of onstabiele tanden op een ernstiger geval van tandvleesontsteking. Een trekkende tand kan nodig zijn wanneer de tandarts wordt gedwongen parodontale therapie uit te voeren.

Chronische kiespijntandpijn

Bijis het een zeker teken dat de binnenkant van de tand aangetast is door tandbederf. Een tandarts kan een aangetaste tand mogelijk behandelen met een eenvoudige vulling als deze vroeg wordt ontdekt. De tandarts moet mogelijk de aangetaste tanden verwijderen en mogelijk een gedeeltelijk kunstgebit aanbevelen als de situatie verslechtert. Vervanging van uw tanden door sommige deskundigen raden aan

Ontstoken, gezwollen of bloedend tandvlees

Ontstoken tandvlees gaat vaak gepaard met een tandvleesaandoening die gingivitis of parodontitis wordt genoemd. Helaas is tandvleesontsteking een van de belangrijkste oorzaken van tandverlies bij volwassenen. Naar schatting drie op de vier mensen krijgen op een bepaald moment in hun leven te maken met tandvleesaandoeningen. Kunstgebitten zijn nodig om tanden te vervangen die verloren zijn gegaan door tandvleesaandoeningen als de ziekte niet wordt aangepakt.

Tanden ontbreken of gebroken

Er zijn deskundigen die aanbevelen dat mensen die twee of meer tanden missen een prothese krijgen, zodat ze de andere tanden niet onnodig belasten. Uw risico om in de toekomst meer tanden te verliezen neemt toe als u moet vertrouwen op de weinige overgebleven tanden.

Moeite met het eten van bepaalde soorten voedsel

Een ontbrekende tand, tandholte, gebarsten tand of tandvleesaandoening kan het onmogelijk maken om bepaalde voedingsmiddelen te eten. Vroege detectie kan deze problemen helpen voorkomen. Als het probleem te ernstig is, kan een kunstgebit nodig zijn.

Uw glimlach wordt aangetast door beschadigde of ontbrekende tanden

U kunt niet zo vaak glimlachen als u ontbrekende of gebroken tanden heeft. Het is gemakkelijker voor u om te pronken met uw glimlach als u een nieuw kunstgebit krijgt.

Neem voor meer informatie contact op met onze tandartspraktijk!

We zijn hier om te helpen. U kunt contact opnemen met ons team door ons te bellen of een e-mail te sturen.

Ontvang vandaag nog uw behandelplan Mail ons
eurodent-dentist

Soorten kunstgebit

Cantileverbrug

 

In tegenstelling tot andere bruggen, wordt een cantileverbrug slechts aan één kant verankerd in plaats van aan twee kanten. Ze zijn even sterk als traditionele tandheelkundige bruggen en worden vaak gebruikt wanneer ze door slechts één aangrenzende tand worden ondersteund. Een vrijdragende brug is meestal volledig gemaakt van keramiek of van keramiek en metaal.

Implantaten

 

Tandimplantaten bootsen de wortels van uw tanden na, en deze worden chirurgisch in het bot geïmplanteerd en smelten op natuurlijke wijze samen. Nadat de implantaten zijn geplaatst, wordt ofwel onmiddellijk na de operatie ofwel binnen zes maanden een prothese bevestigd.

Vaste brug

 

Een kunstkroon wordt chirurgisch aan elke kant op de natuurlijke tanden gecementeerd in een vaste brug om de ontbrekende tand te vervangen. Zoals alle door implantaten ondersteunde prothesen en klikgebitten, zijn vaste bruggen doorgaans duurder dan uitneembare prothesen.

Volledige protheseondergebit

 

Een volledige prothese, of volledige prothese, bestaat uit zowel een boven- als eenen is uitneembaar zodat het gebruikt kan worden om ontbrekende tanden te vervangen. Er is een basis van acryl of metaal die de prothesetanden bij elkaar houdt. Een volledige prothese kan nodig zijn als u al uw tanden bent kwijtgeraakt, omdat ze u kunnen helpen uw glimlach terug te krijgen en uw zelfvertrouwen te vergroten.

Implantaatgedragen vast kunstgebit

 

Een kroon van een implantaatgedragen kunstgebit wordt bevestigd aan chirurgisch ingebrachte implantaten in uw kaakbot. De implantaten worden met schroeven aan de kroon bevestigd.

Klikgebit

 

Implantaatgedragen kunstgebitten hechten aan chirurgisch ingebrachte implantaten door ze aan en uit te klikken. Uw kunstgebit blijft op zijn plaats, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat deze losraakt.

Gedeeltelijk kunstgebit

 

Het doel van een gedeeltelijk kunstgebit is om het gat te vullen dat is ontstaan ​​door ontbrekende tanden. Je kunt delen losmaken en verwijderen wanneer je ze nodig hebt, zodat je je niet onzeker voelt als je een paar tanden mist.

Tijdelijke protheses

 

De tijdelijke prothese, ook wel een directe prothese genoemd, wordt aangebracht onmiddellijk nadat uw tanden zijn verwijderd. Het helpt u een normaal leven te leiden terwijl u wacht om uw nieuwe permanent passende prothese te laten plaatsen. Het voedsel waar je eerder van hield, kan opnieuw worden gegeten zonder al te veel stress op je natuurlijke tanden te veroorzaken.

Boek vandaag nog uw consult!

Boek nu voor een zelfverzekerde glimlach

Bel ons Mail ons
Eurodent- Dentist on call

Voordelen van

 • kunstgebitten – Moderne kunstgebitten zijn zowel comfortabel als functioneel en bootsen het uiterlijk van natuurlijke tanden na. Het kan zijn dat u een paar keer naar de tandarts moet om de juiste pasvorm te vinden, maar u zult na het kauwen en praten hernieuwd vertrouwen hebben.
 • Geen dieetbeperkingen meer. Door een kunstgebit te dragen, kunt u hetzelfde voedsel eten als voordat u uw tanden verloor. Kunstgebitten kunnen echter worden geconserveerd door bepaalde soorten voedsel met mate te eten.
 • Traditionele kunstgebitten zijn allemaal uitneembaar, waardoor ze goed kunnen worden gereinigd.
 • Gedeeltelijk beschermt een kunstgebit uw natuurlijke tanden tegen overmatige slijtage, omdat de kauwkrachten gelijkmatig over de tanden worden verdeeld.
 • Kunstgebitten zijn een betaalbare behandelingsoptie, vooral als de patiënt nog natuurlijke tanden in de mond heeft.
 • U hoeft zich niet langer zelfbewust te voelen over uw glimlach omdat een kunstgebit deze herstelt.
 • De spieren in je gezicht gaan slap hangen zonder tanden. Kunstgebitten vervangen de natuurlijke tanden die uw gezicht ondersteunen en helpen veroudering van het gezicht te voorkomen door uw gezichtsuiterlijk te behouden.
 • Tandverlies betekent ook dat de botstructuur in de mond gaat verslechteren. Door het dragen van een kunstgebit wordt deze desintegratiesnelheid verminderd.
 • De manier waarop u woorden uitspreekt, kan worden beïnvloed door een gebrek aan tanden. Een kunstgebit lost dit probleem echter op en stelt u in staat om duidelijker te spreken.
 • De natuurlijk ogende glimlach kan worden verkregen met een porseleinen of plastic kunstgebit.

Waarom kiezen voor Euro-dent om een ​​kunstgebit te krijgen?

Het hebben van een ontbrekende of falende tand kan veel uitdagingen voor uw dagelijks leven met zich meebrengen. Eurodent begrijpt dat. Ook ons ​​team is zich ervan bewust dat uw tijd kostbaar is, waardoor u niet weken zonder vervanging kunt. Met een kunstgebit in België kunt u nu in één bezoek een mooie, functionele glimlach bereiken. Al onze procedures worden in-house afgehandeld, zodat u met een mooie glimlach ons kantoor verlaat.

Bekijk wat onze patiënten te zeggen hebben

over het personeel en de service.

De beste beoordelaars van de kwaliteit en klantenservice van onze tandheelkundige

behandelingen zijn onze patiënten.

Call Now ButtonCall Now