Eurodent Map Icon
Call at Eurodent
Eurodent Message
Eurodent Whatsapp icon

Tanden Schoonmaken

Professionele gebitsreiniging

Uw tanden professioneel laten reinigen is een goede manier om ervoor te zorgen dat ze gezond blijven en dat er geen ernstige problemen ontstaan ​​met hun tanden en ondersteunende structuren.

Wij bij Eurodent bieden u alle benodigde apparatuur voor een volledige gebitsreiniging als een van onze meest essentiële diensten. Door uw tanden regelmatig te verzorgen, voorkomt u tandvleesaandoeningen en tandbederf.

Wij garanderen:

  • Hulp na de operatie
  • Kwaliteitsbehandelingen
  • State-of-the-art apparatuur
teeth whiteting

Professionele gebitsreiniging

Uw tanden professioneel laten reinigen is een goede manier om ervoor te zorgen dat ze gezond blijven en dat er geen ernstige problemen ontstaan ​​met hun tanden en ondersteunende structuren.

Wij bij Eurodent bieden u alle benodigde apparatuur voor een volledige gebitsreiniging als een van onze meest essentiële diensten. Door uw tanden regelmatig te verzorgen, voorkomt u tandvleesaandoeningen en tandbederf.

Wij garanderen:

  • Hulp na de operatie
  • Kwaliteitsbehandelingen
  • State-of-the-art apparatuur
Prices at Eurodent

Compleet behandelplan!

Eurodent- gaurantee assurance

Gegarandeerde hulp na de operatie!

Eurodent-Quality Assuarance

Diensten tegen de beste prijs!

Waarom heb je tandenpoetsen nodig?

Verheldert uw glimlach

U kunt verkleurde tanden krijgen van bepaalde voedingsmiddelen en dranken. Door je tanden te laten reinigen, voorkom je dat er vlekken ontstaan, wat resulteert in een perfect gepolijste look. Uw tanden laten reinigen door uw tandarts is de beste manier om uw glimlach helderder te maken.

Vermindering van slechte adem

Door het gebit schoon te houden, kunt u een slechte adem verminderen. De gebitsreinigingsbehandeling die u krijgt, geeft u een gezondere mond en een frissere adem naast uw dagelijkse poets- en flosroutine.

Bescherming tegen gaatjes

Tandbederf wordt veroorzaakt door de vorming van tandplak op de tanden, en gaatjes worden veroorzaakt door deze erosie van het tandglazuur. Regelmatige tandreiniging is ook essentieel om gaatjes te voorkomen.

Tandverlies voorkomen

Wanneer tandplak op uw tanden wordt opgebouwd, raken uw tandvleesrand en tanden los. Wanneer tandvleesaandoeningen optreden, verliest u meer dan alleen uw tanden. Goede gewoonten voor mondhygiëne thuis en regelmatige gebitsreinigingen voorkomen tandverlies.

Verbetert uw algemene gezondheid

 

Er is een verband tussen uw mondgezondheid en uw algehele gezondheid. U kunt uw risico op hartaandoeningen en diabetes verlagen door uw tanden schoon te houden. Uw tandarts kan ook enkele medische aandoeningen detecteren tijdens een mondeling examen.

Eurodent- dental healing process

Your smile is affected by damaged or missing teeth

 

You can’t smile as often if you have missing or broken teeth. It will be easier for you to show off your smile if you get new dentures.

Neem voor meer informatie contact op met onze tandartspraktijk!

We zijn hier om te helpen. U kunt contact opnemen met ons team door ons te bellen of een e-mail te sturen.

Ontvang vandaag nog uw behandelplan Mail ons
eurodent-dentist

Soorten gebitsreiniging

Profylaxe Tandreiniging

 

Het woord profylaxe verwijst naar het voorkomen van ziekten. Profylaxe tandreinigingen helpen dus tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen door gezonde tanden te reinigen. Tandsteenverwijderaars of waterstromen worden gebruikt in drijfgasreinigingen om tandplak en tandsteen van tanden te verwijderen. Wanneer u een goede mondhygiëne toepast en halfjaarlijkse tandartsafspraken plant, heeft u vaak alleen een profylaxe reiniging nodig.

Schalen enReiniging

 

wortelschavenSchalen en wortelschaven, ook wel dieptereiniging genoemd, worden gebruikt om gingivitis en parodontitis te behandelen door tandplak en tandsteen van de tanden en tandvleeszakken te verwijderen. In de meeste gevallen kunnen diepe gebitsreinigingen voor gingivitis worden voltooid in een enkel kantoorbezoek. Diepe reiniging voor parodontitis kan echter meerdere sessies met lokale anesthesie vereisen als de aandoening ernstig is.

Het is een proces dat wordt gebruikt om tandplak en tandsteen te verwijderen van het tandoppervlak en van de tandvleeszakjes die ontstaan ​​door tandvleesaandoeningen. Deze methode verwijdert bacteriën en vermindert ook ontsteking van het tandvlees. Door de worteloppervlakken van tanden glad te strijken, wordt het tandvlees weer aan de tanden bevestigd en worden tandvleeszakken geëlimineerd.

Parodontale onderhoudsreiniging

 

Een gebitsreiniging die is ontworpen om tandvleesaandoeningen te behandelen, wordt ook wel parodontale onderhoudsreiniging genoemd. De procedure verwijdert tandplak en tandsteen van de tandvleeszakken en tandoppervlakken en maakt de wortels glad. Het belangrijkste verschil tussen parodontale onderhoudsreinigingen en andere soorten gebitsreinigingen is dat ze meestal vaker plaatsvinden. Dit komt door het progressieve karakter van tandvleesaandoeningen. Als het niet effectief wordt behandeld, wordt het alleen maar erger.

Bruto

 

debridementreinigingBij een grove debridementreiniging worden tandplak en tandsteen met grote hoeveelheden van de tanden verwijderd. Over het algemeen hebben deze personen het moeilijk om een ​​regelmatige tandverzorgingsroutine te behouden of hebben ze de tandarts geruime tijd vermeden. Om tandsteen los te maken, dat uithardt tot tandsteen en bijzonder moeilijk te verwijderen is, wordt een elektrisch gereedschap gebruikt tijdens grove debridementreinigingen. Na het verwijderen van overtollig tandplak en tandsteen worden de tanden profylactisch gereinigd.

Boek vandaag nog uw consult!

Boek nu voor een zelfverzekerde glimlach

Bel ons Mail ons
Eurodent- Dentist on call

Stap voor stap proces van gebitsreiniging

Onderzoek van de mondholte Het

reinigen van uw tanden is de verantwoordelijkheid van een mondhygiënist. Voordat de procedure begint, wordt een grondig lichamelijk onderzoek van uw mond uitgevoerd.

Uw mondhygiënist inspecteert uw mond door een kleine spiegel te gebruiken om te controleren op tekenen van verval, gingivitis of andere problemen die uw mondgezondheid kunnen beïnvloeden.

Tandplak en tandsteen te verwijderen

Om te verwijderen tandplak en tandsteen tussen uw tanden en rond uw tandvlees, zal uw mondhygiënist een tandheelkundige scaler en spiegel te gebruiken. Schrapende geluiden zijn normaal tijdens dit proces. Een mondhygiënist heeft meer tijd nodig om tandsteen uit uw mondholte te schrapen als er meer tandsteen aanwezig is.

Diepe reiniging en polijstenreinigt en polijst

Met behulp van een elektrische borsteleen mondhygiënist uw parelwitte tanden zodra ze tandsteenvrij zijn. Er zal waarschijnlijk wat knarsend geluid zijn wanneer u het apparaat gebruikt, en een tandsteenverwijderaar kan tijdens het grondige reinigingsproces wat tandsteen missen.

Professioneel flossen

Professioneel flossen is een klasse apart van thuis flossen, wat we sterk aanbevelen om elke dag te doen. De mondhygiënist in België kan tot in de diepe holtes van uw tanden reiken en eventuele probleemplekken opsporen die pijn of bloedingen kunnen veroorzaken.

Spoelen

Uw mond spoelen om vuil en resten te verwijderen is een laatste stap in professionele gebitsreiniging. Een mondhygiënist gebruikt tijdens deze stap een slok fluoridevloeistof in uw mond of spuit water in uw mond. Zodra dat is voltooid, zal uw tandhygiënist u ofwel vragen om de vloeistof in een aangrenzende gootsteen uit te spugen of zuigkracht gebruiken om het uit uw mond te verwijderen.

Eindcontrole

Een algemene tandarts zal na het doorlopen van bovenstaande stappen nog een laatste controle uitvoeren. Er mogen geen problemen worden gedetecteerd als u geen mondgezondheidsproblemen heeft.

Waarom kiezen voor Euro-dent voor gebitsreiniging?

Om u deze essentiële tandheelkundige service te bieden, streven we ernaar u op te leiden en u op uw gemak te stellen. Het team van Eurodent bestaat uit gerenommeerde tandartsen en mondhygiënisten die geavanceerde hulpmiddelen gebruiken, zowel handmatig als ultrasoon, voor tandsteenverwijdering en -reiniging. We besteden speciale aandacht aan het comfort van uw diepe gebitsreiniging. Naast het ontkalken van de tanden leren onze mondhygiënisten u goed poetsen en flossen om de vorming van tandsteen en bacteriën in de toekomst te voorkomen.

Bekijk wat onze patiënten te zeggen hebben

over het personeel en de service.

De beste beoordelaars van de kwaliteit en klantenservice van onze tandheelkundige

behandelingen zijn onze patiënten.

Call Now ButtonCall Now