Search
Close this search box.

Tandimplantaat

Herontdek Uw Glimlach en Zelfvertrouwen

Dental-implant

Tandimplantaten in Antwerpen

Dit is wat wij beloven:

– Toegewijde ondersteuning na de operatie

– Betrouwbare getuigenissen van tevreden patiënten

– Diensten van topkwaliteit in de branche

– Hoogwaardige tandverzorgingsproducten

 

Tandimplantaten in Mortsel bieden een ideale oplossing voor wie langdurige behandelingen zoals gedeeltelijke kunstgebitten, tand-ondersteunde bruggen, met hars gebonden bruggen of tijdelijke kunstgebitten wil vermijden. Ze bieden een directe manier om uw tanden te herstellen met minimale ongemakken. Wij zorgen ervoor dat u de hoogste tevredenheid ervaart.

Van Bruggen naar Tandimplantaten: Een Transformatie in Tandzorg

Historisch gezien kozen mensen bij het vervangen van ontbrekende tanden meestal voor traditionele methoden zoals tand-ondersteunde bruggen of keramische implantaten in Antwerpen. Deze methode vereiste het afslijpen van gezonde tanden om als ondersteuning voor de brug te dienen, een oplossing die vaak minder dan ideaal bleek.

Enter het tijdperk van tandimplantaten – een revolutionair alternatief voor het vervangen van ontbrekende tanden. Tandimplantaten onderscheiden zich niet alleen omdat ze de omliggende tanden behouden, maar ook omdat ze de functie en het gevoel van natuurlijke tandwortels nabootsen. Bovendien bevordert het proces van het verankeren van implantaten aan het kaakbot de groei van botweefsel en behoudt het de gezondheid van het tandvlees, wat zorgt voor resultaten die niet alleen esthetisch maar ook duurzaam en effectief zijn.

Zoek advies bij de beste implantoloog in België en verhoog uw tandzorgreis!

Neem hier contact met ons op

Telefoon

(0)3-8082109

Werkuren

Ma - Vr: 9:00 - 18:30 uur

Stuur ons een bericht en wij bellen u snel terug:

Euro-Dent Mortsel:

Prins Leopoldlei 8 – 10, 2640 Mortsel, Antwerp regio

Euro-Dent Humbeek:

Dorpsstraat 14, 1851 Humbeek, Belgium

Hier kunt u ook een afspraak inplannen:

De Tandimplantaat Procedure: Een Stap-Voor-Stap Gids

Consultation

1. Consultatie

Uw traject begint met een uitgebreide consultatie. Tijdens dit eerste bezoek zal onze tandarts de conditie van uw tanden beoordelen en de beste behandelingsmogelijkheden bespreken die afgestemd zijn op uw behoeften.

Scan-and-X-Ray-with-CBCT

2. Scan en Röntgenfoto

Om een duidelijk en nauwkeurig inzicht te krijgen in uw tanden en kaakstructuur, voeren we gedetailleerde scans en röntgenfoto's uit met nieuwe CBCT aparatuur. Deze stap zorgt ervoor dat de implantaatprocedure is gebaseerd op nauwkeurige en actuele tandheelkundige gegevens.

Implant-Treatment

3. Implantaatbehandeling

De daadwerkelijke implantaatprocedure in onze Tandimplantaat Mortsel faciliteit omvat verschillende stappen: - Het bot voorbereiden om het implantaat te ontvangen. - Het implantaat nauwkeurig plaatsen op de vooraf geplande positie. - Een tijdelijk abutment en een voorlopige kroon installeren om de site te beschermen en een esthetisch uiterlijk te bieden tijdens het genezen.

Final-Restoration

4. Definitieve restauratie

Terwijl het implantaat het proces van osseointegratie (verbinden met het bot) ondergaat, is het essentieel om voldoende tijd te laten voor genezing. De duur varieert onder individuen, afhankelijk van verschillende factoren. Zodra de genezing voltooid is, wordt een definitieve restauratie uitgevoerd, waarmee het implantaat zijn plaats cementeert als een langetermijnoplossing voor uw tandheelkundige behoeften.

Tandheelkundige behandeling Antwerpen Regio

Welkom bij Euro-Dent Tandartspraktijk Antwerpen regio, België, waar uw mondgezondheid centraal staat. In onze praktijk geven wij prioriteit aan een persoonlijke aanpak, zodat elke patiënt geïndividualiseerde zorg en aandacht krijgt. Ons toegewijde team streeft ernaar om hoogwaardige tandheelkundige diensten te bieden die zijn afgestemd op uw unieke behoeften.

De Voordelen van Tandimplantaten

Durability

Duurzaamheid

Met de juiste zorg en onderhoud kunnen tandimplantaten een leven lang meegaan.

Preservation-of-Natural-Teeth

Behoud van Natuurlijke Tanden

In tegenstelling tot andere tandheelkundige procedures zoals bruggen, vertrouwen tandimplantaten niet op naburige tanden voor ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat de gezondheid en integriteit van uw aangrenzende tanden onaangetast blijven.

Simplicity-in-Maintenance

Eenvoud in Onderhoud

Tandimplantaten zijn ontworpen om te functioneren als natuurlijke tanden. Uw reguliere mondhygiëneroutine - poetsen, flossen en regelmatige tandartscontroles - volstaat om ze in optimale conditie te houden.

Natural-Functionality

Natuurlijke Functionaliteit

Tandimplantaten herstellen de natuurlijke functie van uw tanden. Of het nu gaat om het kauwen van uw favoriete voedsel of vloeiend spreken, u kunt dit doen zonder enig ongemak of moeilijkheid.

Tandheelkundige implantaten
0
Voor de eerste behandeling
tot 1 dagen
Jarenlange ervaring
0
Klinieken in Antwerpen
0

Nazorg Aanbevolen door Experts

Het is cruciaal om alle aanbevelingen van uw tandarts nauwgezet te volgen. Er zijn echter enkele algemene adviezen, zoals de onderstaande, die ervoor zorgen dat u geen problemen zoals infecties ondervindt en een snelle genezing heeft met uitstekende resultaten.

Medication

Onthoud altijd om uw medicijnen zoals voorgeschreven in te nemen. Na een tandimplantaatprocedure in Antwerpen kan de tandarts bepaalde medicijnen voorschrijven om het genezingsproces te bevorderen. Het vergeten van deze medicijnen kan leiden tot complicaties, waaronder infecties.

Avoiding-Smoking

Een van de meest kritieke aspecten van een snel herstel is het vermijden van roken. Het wordt aangeraden om zo lang mogelijk niet te roken, hoewel de minimum voorgestelde tijd om te onthouden een maand is.

Diet

Nu u een nieuwe tand of tanden heeft, is het aan te raden om voorzichtig te zijn met wat u eet. Vermijd voedsel dat intensief kauwen vereist.

Strenuous-Physical-Activity

Bovendien raden implantaatspecialisten af om op de dag van de operatie zware lichamelijke inspanningen te verrichten om mogelijke complicaties zoals bloedingen te voorkomen.

Prijsbepaling

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het bepalen van de kosten van de procedure. De voornaamste factor is de staat van uw gebitsgezondheid. Na een eerste evaluatie, inclusief röntgenfoto's, zal de tandarts mogelijke behandelingsmogelijkheden en de bijbehorende kosten met u bespreken.

Sluit u aan bij duizenden tevreden klanten