Search
Close this search box.

Over de Tandartspraktijk

"Jouw glimlach is belangrijk voor ons!"

Ons team van experts

Dr. Veronica Stahl

Director Of The Clinic

Guy van Huiden

Praktijkmanager

Dr. Veronica Stahl

Director Of The Clinic
Dr. Veronica Stahl is een internationaal geprezen tandheelkundig expert en ondernemer met meer dan twee decennia aan ervaring. Ze studeerde implantologie aan UCL Londen en klinisch onderzoek aan Harvard, waarmee ze haar expertise op het gebied verstevigde. Als zeer gerespecteerde tandheelkundige zorgverlener in België heeft ze aanzienlijke bijdragen geleverd aan de tandheelkunde. Haar baanbrekende werk is erkend met toegekende octrooien voor innovaties in de tandheelkunde, zowel in de VS als in Europa. Dr. Stahls toewijding aan de vooruitgang van tandheelkundige wetenschap en patiëntenzorg, gecombineerd met haar uitzonderlijke opleiding, heeft haar een reputatie opgeleverd als een pionier in de branche.

Gideon Van Huiden

Praktijkmanager
Guy van Huiden is een doorgewinterde professional met een schat aan ervaring in het management van multinationals. In zijn functie als praktijkmanager voor de tandartspraktijken en onderzoek & ontwikkelingsbedrijf (R&D) van Euro Dent België is Guy verantwoordelijk voor en coördineert de interne bedrijfsvoering van de praktijk. Guy maakt gebruik van zijn geavanceerde organisatorische en tijdsbeheervaardigheden om efficiënt de afspraken voor patiënten en operaties te plannen. De verantwoordelijkheden van Guy bestrijken een breed scala aan gebieden, waaronder de administratieve organisatie, personeelsbeleid, het logistieke proces, ICT, facilitair, patiëntencontacten, juridische administratie en het beheer van klinisch onderzoek. Kortom, het coördineren en optimaliseren van de interne bedrijfsvoering. Met zijn expertise en toewijding speelt Guy een cruciale rol in het succes van deze ondernemingen.

Neem hier contact met ons op

Telefoon

(0)3-8082109

Werkuren

Ma - Vr: 9:00 - 18:30 uur

Stuur ons een bericht en wij bellen u snel terug:

Euro-Dent Mortsel:

Prins Leopoldlei 8 – 10, 2640 Mortsel, Antwerp regio

Euro-Dent Humbeek:

Dorpsstraat 14, 1851 Humbeek, Belgium

Hier kunt u ook een afspraak inplannen:

Sluit u aan bij duizenden tevreden klanten

Tandheelkundige implantaten
0
voor de eerste behandeling
tot 1 dagen
Jarenlange ervaring
0
Klinieken in Antwerpen
0

Onze diensten

Welkom bij Tandartspraktijk Antwerpen regio, België, waar uw mondgezondheid centraal staat. In onze praktijk geven wij prioriteit aan een persoonlijke aanpak, zodat elke patiënt geïndividualiseerde zorg en aandacht krijgt. Ons toegewijde team streeft ernaar om hoogwaardige tandheelkundige diensten te bieden die zijn afgestemd op uw unieke behoeften.