Search
Close this search box.

Volledige Mondherstel

Herontdek Uw Glimlach

Full-Mouth-Restoration

Mondrestauratie in Antwerpen

On tevreden over verloren, gebroken of ontbrekende tanden? Problemen met kunstgebitten die niet goed passen? Laat ons u helpen! Bij de Euro-dent tandartspraktijk bieden we snelle vervangingen voor ontbrekende of beschadigde tanden met behulp van moderne implantaten en geavanceerde hersteltechnieken.

Onze kliniek in België is gespecialiseerd in volledige mondherstel. We verjongen niet alleen het tandvlees en de kaak – essentiële onderdelen van de mondstructuur – maar zorgen er ook voor dat onze patiënten vertrekken met een stralende glimlach.

Wij beloven:

– Een combinatie van corrigerende en cosmetische tandheelkunde.
– Grondige mondverjonging.
– Herstel van de natuurlijke functie van tanden en kaak.

Belangrijkste Voordelen van Herstel

Tandheelkundig implantaatproces Euro-Dent

Volledige Mondherstel is een van de meest geavanceerde tandheelkundige behandelingen, ontworpen om zelfvertrouwen te versterken en onzekerheden weg te nemen. Deze unieke methode van tanduitlijning verbetert aanzienlijk de tandheelkundige gezondheid van een persoon. Het staat ook bekend als ‘dag tand’ restauratieve tandheelkunde omdat het de tijd die nodig is voor het inbrengen van de implantaten aanzienlijk verkort. Een volledige mondreconstructie bij Euro-dent in Antwerpen lost ernstige tandheelkundige problemen op, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van uw mondgezondheid en uiterlijk.

Het aanpakken van deze tandheelkundige problemen biedt de volgende voordelen:

– Met dit soort tandimplantaten kan de behandeling meestal binnen één dag worden voltooid, zodat u vertrekt met een stralende glimlach. – Binnen 3 tot 6 maanden zullen uw implantaten stevig worden verankerd met duurzame kronen of bruggen. – Dit leidt tot minder tandartsbezoeken. – De noodzaak voor uitneembare gebitsprotheses en andere uitgebreide tandheelkundige vernieuwingen in Mortsel is overbodig. – De procedure gaat verder botverlies tegen en beschermt tegen terugtrekkend tandvlees. – Het verhoogt aanzienlijk uw zelfvertrouwen en eigenwaarde. – De behandeling zorgt voor volledig herstel van kauw-, eet- en spreekvermogen. – Na de procedure zullen uw nieuwe tanden naadloos integreren, voelend en ogend volledig natuurlijk. – De herstelperiode na de behandeling is opvallend kort. – Tanden die naast de behandelde tanden liggen, blijven onaangetast. – Er is geen bottransplantatie nodig met deze methode. – Het plaatsingsproces van het implantaat is snel en ze zitten perfect eenmaal geplaatst.

Neem hier contact met ons op

Telefoon

(0)3-8082109

Werkuren

Ma - Vr: 9:00 - 18:30 uur

Stuur ons een bericht en wij bellen u snel terug:

Euro-Dent Mortsel:

Prins Leopoldlei 8 – 10, 2640 Mortsel, Antwerp regio

Euro-Dent Humbeek:

Dorpsstraat 14, 1851 Humbeek, Belgium

Hier kunt u ook een afspraak inplannen:

Algemene Herstelprocedure

Een volledige mondreconstructie in Mortsel is eenvoudiger dan velen verwachten. De procedure omvat de volgende stappen:
Consultation-and-Diagnosis

1. Consultatie en Diagnose

Eerst wordt een uitgebreid tandheelkundig onderzoek uitgevoerd om de omvang van de tandproblemen te bepalen. Dit kan röntgenfoto's, tandafdrukken en een beoordeling van de tandgezondheid omvatten.

treatment-planning

2. Behandelingsplanning

Na de initiële evaluatie wordt een persoonlijk behandelingsplan opgesteld met inachtneming van de unieke behoeften van de patiënt en de best geschikte tandheelkundige procedures.

Preparation-of-Mouth

3. Voorbereiding van de Mond

Afhankelijk van de specifieke behoeften kan dit bestaan uit het conditioneren van het tandvlees, de behandeling van bestaande tandproblemen, of zelfs het trekken van tanden in sommige gevallen.

implant-placement

4. Implantaatplaatsing

Indien nodig worden tandimplantaten in het kaakbot geplaatst om te fungeren als kunstmatige tandwortels.

restorative-phase

5.Herstelfase

Hierbij worden tandprothetica zoals kronen, bruggen of gebitsprotheses op de implantaten of natuurlijke tanden geplaatst.

Recovery-and-Aftercare

6. Herstel en Nazorg

Na de behandeling worden patiënten begeleid bij de juiste verzorging en onderhoud om de levensduur en gezondheid van de herstelde tanden te garanderen

follow-up-appointments

7. Opvolg afspraken

Regelmatige controles zorgen ervoor dat de behandelingen naar verwachting verlopen en eventuele kleine problemen kunnen snel worden aangepakt.

Tandheelkundige behandeling Antwerpen Regio

Welkom bij Euro-Dent Tandartspraktijk Antwerpen regio, België, waar uw mondgezondheid centraal staat. In onze praktijk geven wij prioriteit aan een persoonlijke aanpak, zodat elke patiënt geïndividualiseerde zorg en aandacht krijgt. Ons toegewijde team streeft ernaar om hoogwaardige tandheelkundige diensten te bieden die zijn afgestemd op uw unieke behoeften.

Wie komt in aanmerking voor een Volledige Orale Herstelbehandeling?

De volledige orale herstelbehandeling bij Euro-dent tandartspraktijk in Antwerpen is op maat gemaakt voor mensen met meerdere tandheelkundige problemen. Het is vooral nuttig voor:

1. Degenen met meerdere ontbrekende tanden, uitgebreide vullingen of aangetaste tanden

2. Individuen met slijtage of gebroken tanden

3. Mensen die aanhoudende kaakpijn ervaren

4. Degenen die vaak last hebben van gezwollen kaken

5. Patiënten met chronische parodontitis, voortdurend botverlies of ontsteking in het gebied dat bestemd is voor implantaatplaatsing.

Tandheelkundige implantaten
0
Voor de eerste behandeling
tot 1 dagen
Jarenlange ervaring
0
Klinieken in Antwerpen
0

Herstel na de Procedure voor Volledige Mondherstel

Deze geavanceerde behandeling is misschien niet de perfecte oplossing voor iedereen, maar biedt een superieur alternatief voor conventionele implantaten, uitneembare kunstgebitten en bruggen. De keuze van het juiste implantaat hangt af van de botkwaliteit en de algehele gezondheidstoestand van de patiënt. Voor directe effectiviteit van de tandrestauratie is het essentieel dat patiënten in optimale gezondheid verkeren en een zorgvuldige mondhygiëne onderhouden.
Over-the-counter-medications

Een alles-in-één oraal herstel kan leiden tot incidenteel bloeden, pijn, zwelling en licht ongemak. Dergelijke symptomen kunnen meestal worden verlicht met vrij verkrijgbare medicijnen, zoals geadviseerd door uw tandarts.

Brushing-and-flossing

Voor uw nieuw herstelde tanden is dezelfde zorg en aandacht nodig die u aan uw natuurlijke tanden zou geven. Een goede mondhygiëne - zoals poetsen en flossen - is essentieel om de vorming van tandplak op de kronen, implantaatoppervlakken en tussen de tanden te voorkomen.

Soft-food-diet

Na de behandeling wordt over het algemeen aanbevolen om een dieet met zacht voedsel te volgen en ijskompressen te gebruiken om eventuele zwellingen te verminderen. Het is ook het beste om zware activiteiten kort na de procedure te vermijden.

Regular-dental-visits

Regelmatige tandartsbezoeken zijn essentieel om de duurzaamheid en optimale functie van uw vernieuwde tanden te waarborgen.

Prijsoverwegingen

Bij het bepalen van de kosten van de procedure spelen verschillende factoren een rol. De belangrijkste factor is de staat van uw tandheelkundige gezondheid. Na een eerste evaluatie, inclusief röntgenfoto's, zal de tandarts de mogelijke behandelingsopties en de bijbehorende kosten met u bespreken.

Sluit u aan bij duizenden tevreden klanten