Search
Close this search box.

11 redenen dat een implantaat iets voor u kan zijn

11 redenen dat een implantaat iets voor u kan zijn

Inleiding

 

Eenmaal op schema, laat tandheelkundige zorg antwerpen net als tandheelkundige implantaten toe dat uw tandarts er vervangende tanden op monteert. Een implantaat verwijst naar een structuur die een ontbrekende tand vervangt.

Een apparaat dat een abutment wordt genoemd, verbindt de vervangende tand met het implantaat voor tandheelkundige implantaatchirurgie. De kroon is op maat gemaakt om te passen in de mond van de persoon en past bij de kleur van de andere tanden. Als gevolg hiervan voelen en presteren kronen als natuurlijke tanden en zien ze er ook zo uit.

Maar tandheelkundige implantaten is een chirurgische procedure die niet voor iedereen geschikt lijkt. De implanterende apparaten moeten zich hechten aan het kaakbot, dus de botten van een persoon moeten gezond zijn voordat een implantaatoperatie wordt ondergaan.

 

Wie heeft tandheelkundige implantaten nodig?

 

Ontbrekende tanden hebben, is niet enkel een cosmetisch probleem. Als tandheelkundig professional stelt Veronica Stahl dat patiënten die tanden missen en daardoor mondproblemen ontwikkelen in het dagelijks leven, tandheelkundige diensten zoals een tandheelkundig implantaat nodig hebben.

 

Om te beginnen kunnen tandeloze patiënten niet genieten van al het voedsel waar ze ooit van hielden. Ze moeten de manier waarop ze kauwen veranderen en misschien zelfs de manier waarop ze praten veranderen. Zonder een lichaamsstructuur voor veiligheid, kan de kaak krimpen, verzwakken en ervoor zorgen dat de wangen en lippen doorhangen.

 

11 redenen om een ​​tandimplantaat te ondergaan

 

 1. U heeft ontbrekende tanden of een ontbrekende tand.

 

Als u één tand of meerdere tanden mist, hoeft u zich niet te schamen voor uw ontbrekende tandprobleem. Er is hoop en we zijn hier om u te helpen. Tandimplantaten zijn een goede optie om uw probleem op te lossen.

 

 1. U heeft een loszittend kunstgebit of loszittende gedeeltelijke prothese.

 

Tandheelkundige implantaten die door een tandheelkundig specialist worden uitgevoerd, kunnen een kunstgebit repareren dat gedurende de dag losraakt. Zo moetu zich er niet van bewust zijn of het kunstgebit eruit zal vallen terwijl u probeert te eten of te praten.

 


 1. Uw tand is geïnfecteerd geraakt en u zou willen dat deze werd getrokken.

 

Zodra de geïnfecteerde tand is verwijderd, zal het implantaat als uw nieuwe tand functioneren. Het zal sterk en stevig zijn, net als uw natuurlijke tanden. Het beste van alles is dat er geen speciale zorg is die u moet uitoefenen bij het hebben van tandheelkundige implantaten.

 

 1. U heeft een loszittende brug.

 

Een loszittende tandbrug kan identieke problemen opleveren als een loszittende volledige of gedeeltelijke prothese. Maar tandheelkundige implantaten kunnen ook hier helpen.

 

 1. U heeft een verzonken gezichtsuitdrukking.

 

De kaak negeert het feit dat je een kunstgebit hebt, dus de kaak gaat achteruit. Alleen professionele tandheelkundige diensten kunnen dergelijke onregelmatigheden verhelpen.

 

 1. U heeft een hekel aan rommelige kunstgebitkleefstoffen en gebitsverzorging.

 

Als u ooit een kunstgebit heeft gehad, kunt u het scenario begrijpen. U moet het kunstgebit uit uw mond nemen om het schoon te maken. U moet ook protheselijm aanbrengen zodat de prothese op zijn plaats blijft.

 

 1. U heeft een gebroken tand of een gebarsten tand.

 

Als u last heeft van een gebarsten of gebroken tand, heeft u niet al te veel opties: een kroon of een implantaat. De kosten van tandheelkundige implantaten zijn de tevredenheid van de procedure waard.

 

 1. U voelt zich onzeker omdat u een kunstgebit, een gedeeltelijke prothese of bruggen heeft.

 

Niemand wil zich schamen voor zijn of haar glimlach. En tandheelkundige implantaten kunnen helpen.

 

 1. U heeft moeite met het kauwen van voedsel.

 

Ontbrekende tanden zorgen voor problemen zodra u uw favoriete voedsel probeert te eten. Wanneer uw tanden beginnen uit te vallen, heeft u moeite met kauwen.

 

 1. Het kaakbot verslechtert.

 

Als de persoon ontbrekende tanden heeft als gevolg van botverlies, kan het kaakbot beginnen te verslechteren en zich terugtrekken. Naast het vullen van bepaalde ontbrekende tanden, helpen tandheelkundige implantaten ook de tandstructuur te vervangen.

 

 1. Het gezicht zakt in.

 

Als u merkt dat uw gezicht een ingestort uiterlijk heeft, zult u waarschijnlijk voordeel halen uit tandheelkundige implantaten. De juiste investering in tandheelkundige implantaten kan ervoor zorgen dat u er goed uitziet.

 

Conclusie

 

Dr. Veronica Stahl verschijnt in de lijst van meest succesvolle tandartsen als u denkt aan de beste tandheelkundige diensten. Wanneer u van plan bent een tandheelkundige ingreep te ondergaan, wordt het erg belangrijk om de juiste persoon te kiezen die de beste mogelijkheden heeft en op wie u kunt vertrouwen. Neem dus gerust contact met Dr. Veronica Stahl op voor verdere vragen.

 

Lees meer artikelen

We zijn hier om te helpen :)

Inhoudsopgave