Search
Close this search box.

Voordelen Van Volledige Mondrestauratie

Voordelen Van Volledige Mondrestauratie

Voordelen Van Een Volledige Mond Restauratie

Na een volledige mond reconstructie voelen veel patiënten zich aanzienlijk zelfverzekerder over zichzelf en hun uiterlijk. Afhankelijk van de specifieke behandeldoelen van de patiënt zullen de voordelen verschillen. De mogelijkheid om alles te eten wat de patiënt wil, gezondere tanden en verlichting van de symptomen van parodontitis zijn enkele van de meest gerapporteerde voordelen.

Er zijn verschillende redenen waarom een ​​volledige mond restauratie antwerpen, Mortsel, Humbeek nodig kan zijn. Mensen met beschadigde tanden, tandvlees of kaakbot kunnen ervoor kiezen om een ​​volledige mond reconstructie na te streven als ze zich zorgen maken over hun mondgezondheid, uiterlijk of functie.

Volledige Mondreconstructie Heeft de Volgende Voordelen

       Herstel de natuurlijke uitstraling van uw glimlach

Tandartsen adviseren vaak een volledige mond reconstructie om verschillende esthetische problemen op te lossen. Tandimplantaten kunnen worden gebruikt om ontbrekende tanden te vervangen, beschadigde tanden te herstellen en de esthetische effecten van parodontitis aan te pakken. Een smile make-over is niet hetzelfde als een complete mond reconstructie. In tegenstelling tot een smile make-over, die uitsluitend gericht is op esthetiek, pakt een volledige mond reconstructie zowel cosmetische als mond gezondheidsproblemen aan.

       Functionele problemen oplossen

Het vermogen om normaal te eten kan in het gedrang komen bij patiënten die aanzienlijk tandverlies hebben geleden als gevolg van een ongeval. Dit kan ertoe leiden dat patiënten bepaalde delen van de mond die gevoelig zijn voor druk vermijden, wat leidt tot een voorkeur voor zacht voedsel. Dankzij hun nieuwe tanden mogen patiënten echter alles eten wat ze willen na een volledige mond restauratie.

       Boost uw tandheelkundige gezondheid en esthetische aantrekkingskracht

Tandheelkunde wordt verbeterd door een volledige heropbouw van de mond. Veel mensen ervaren een gevoel van hopeloosheid als ze meerdere tanden hebben verloren of aanzienlijke schade hebben opgelopen. Dankzij de volledige mond reconstructie is het herstellen van het gebit van de patiënt in een gezonde en natuurlijke staat mogelijk, zelfs als elke tand in de mond verloren is gegaan of niet meer te redden is.

       Keer de effecten van tandvleesaandoeningen om

Tijdens een volledige tandrestauratie in Antwerpen, Mortsdel, Humbeek is parodontitis een van de meest voorkomende problemen die moeten worden aangepakt. Parodontitis, een ernstiger vorm van tandvleesziekte, kan leiden tot botverlies in de kaak, verkleurd tandvlees, terugtrekkend tandvlees en diepe tandvlees zakken, waardoor het risico op tandverlies toeneemt. Volledige mond reconstructie richt zich vaak op langdurige behandeling en behandeling van tandvlees.

 

Wanneer een volledige mond reconstructie te overwegen

Sommige patiënten hebben geen baat bij een volledige mond reparatie. Als alles wat je nodig hebt een vulling is, hoef je misschien geen langetermijnstrategie te ontwikkelen. Patiënten met uitgebreide tandbeschadiging, tandbederf of uitlijningsproblemen kunnen daarentegen baat hebben bij een volledige mond reconstructie.

Veel mensen met parodontitis kunnen baat hebben bij een volledige tandrestauratie om hun tandvlees te helpen herstellen en terug te groeien naar hun normale lengte. Parodontitis (tandvleesontsteking) kan er ook voor zorgen dat tanden verschuiven of uitvallen, waardoor implantaten of kunstgebitten nodig zijn.

 

Conclusie

Neem vandaag nog contact op met tandartspraktijk Euro-dent in Mortsel, regio Antwerpen of in Humbeeek voor meer informatie over de reconstructie van de volledige mond en de kosten van de volledige mond restauratie als u erover denkt om de behandeling te ondergaan. Zij kunnen u helpen bij het identificeren van bepaalde therapieën en langetermijnstrategieën die voor u geschikt zijn.

 

Lees meer artikelen

We zijn hier om te helpen :)

Inhoudsopgave